Performanta & Stabilitate

Contacteaza-ne!

Mun, Constanta, Romania

+40733593486

[email protected]

Contul Meu
circlecircle
trust pilot

Gazduire Web SSD

Gazduire web securizată cu support 24/7 pentru site. Toate planurile gazduire website includ sistemul nostru pentru clonare, stocare 100% SSD, certificat SSL. Web hosting cu backup zilnic și multe altele din partea echipei KabyNode Romania.

Feature image
circlerectangle shape
gazduire web site

Asistență profesională 24/7

Asistență tehnică expertă disponibilă toată ziua, fiecare zi prin telefon sau chat live.

gazduire web site

Panou CPanel gratuit

Panou pentru control website cu 1 singur click! Trafic necontorizat; 99,99% Uptime website.

gazduire web site

30 Zile Banii Înapoi

Banii înapoi dacă te răzgândești. Fără dispute, doar simplu & corect la KabyNode Romania.

Gazduire web & Web Hosting

Gazduire web KabyNode Romania care gestionează, garantează performanță, fiabilitate respectiv alegere neegalată,
cu asistență 24/7, care acționează ca echipă extinsă.

Gazduire Partajata

Gazduire partajată se referă la serviciul hosting website în care mai multe site-uri împart aceeași resursă fizică a serverului.

Gazduire Cloud

Gazduire cloud iar website tau va fi mai rapid ca niciodată! Beneficiezi de resurse nelimitate, stocare 100% SSD.

Gazduire WordPress

Hosting WordPress se referă serviciul hosting website specializat în susținerea unui website construit pe platforma WordPress.

Gazduire Magento

Hosting Magento se referă la serviciul hosting website cu caracteristici specializate în susținerea unui website construit pe platforma Magento.

Gazduire OpenCart

Hosting OpenCart se referă la serviciul hosting website cu caracteristici specializate în susținerea unui website construit pe platforma OpenCart.

Gazduire PretaShop

PrestaShop este o platformă de comerț electronic populară, care oferă un set de instrumente și funcționalități pentru a-ți ajuta să creezi și să gestionezi magazinul tău.

Gazduire VPS

Gazduire VPS se referă la serviciu în care un server fizic este împărțit în mai multe servere virtuale, fiecare având propriile sale resurse.

Gazduire SDV

Un server dedicat este un sistem de calcul puternic și complet, dedicat în întregime unei singure organizații sau utilizator.

Gazduire Web SSD & NVME

 • Web Hosting

  KabyNode Romania se diferentiaza prin capacitatea investiției rapide pe website, oricand atunci cand consideram ca este necesar pentru a imbunatati serviciile furnizate.

 • Sigur & Securizat

  Vă faceți griji că nu veți primi ajutor pentru suport website, atunci când aveți cea mai mare nevoie? Nu ar trebui, echipa KabyNode Romania oferă suport website profesionist și practic.

 • Suport tehnic 24/7

  KabyNode reprezintă furnizorul hosting website ales pentru mii de clienți fericiți. Platforma noastră găzduire web a fost complet optimizată pentru a oferi performanțe remarcabile afacerilor dvs.

man

Gazduire web site Romania

Viteză mai mare, încărcare rapida a site-ului tău. LiteSpeed rulează PHP printr-o modalitate mai eficientă folosind versiuni noi ale protocoalelor de transmitere a datelor: HTTP/2, QUIC, TLS/1.3, precum un algoritm modern de compresie a datelor pe website.

Gazduire web ssd romania
web hosting, gazduire web, web host, hosting, gazduire, gazduire site

Panoul control cPanel

Panoul control cPanel KabyNode Romania oferă o interfață grafică intuitivă fiind ușor utilizabil pentru hosting website. Prin intermediul căreia utilizatorii pot efectua o varietate de sarcini legate respectiv gestionarea site-urilor.

web hosting, gazduire web, web host, hosting, gazduire, gazduire site

Gazduire Web Backup

Un aspect important al administrării unui site pentru hosting web, având o strategie backup eficientă. KabyNode Romania va asigura că datele dvs. din site-uri sunt protejate. Puteți restaura site-ul în cazul unor anumite probleme sau pierderilor.

web hosting, gazduire web, web host, hosting, gazduire, gazduire site

Gazduire Web Premium

SSD-urile sunt dispozitive care stochează viteza citirii unui website, performanță scriere mai mare decât discurile rigide tradiționale (HDD-uri). Acestea oferă performanțe superioare, încărcând rapid paginile web și reducând timpul încărcarii site-urilor gazduite. În plus, SSD-urile sunt mai rezistente la șocuri și mai fiabile decât HDD-urile.

gazduire web site hosting

Migrați de la o altă gazduire web?

Hosting web, KabyNode Romania este soluția potrivită pentru gazduirea site-ului companiei dvs. Alege soluția personalizată pentru afacerea dvs. Indiferent ce aveți nevoie, vă putem adapta infrastructura respectiv serviciile web hosting.

KabyNode ofera servicii profesionale de web hosting pe servere HP de ultima generatie.
gazduire web romania kabynode hosting
Gazduire web securizată cu support 24/7 pentru site. Toate planurile gazduire website includ sistemul nostru pentru clonare, stocare 100% SSD, certificat SSL. Web hosting cu backup zilnic și multe altele.

Gazduire Web Site Ultra Rapida

Gazduire web cu 50% mai rapide decat alti hosting provideri. Web Hosting SSD pe servere ultra rapide gazduite la KabyNode Romania.

Server web hosting puternic

Hosting Website reprezinta un important factor precum rating-ul pentru orice site in motoarele de cautare (deci poate influenta semnificativ succesul siteului), este important sa alegeti un pachet adecvat.

Migrare server gazduire web

KabyNode Romania ofera migrare gratuită cu privire la gazduire website-ului dvs. Această actiune poate fi stresantă, motiv despre care avem o echipă dedicată, KabyNode Romania oferind serviciul migrare gratuit pentru orice serviciu web hosting.

Gazduire web cu 50% mai rapide decat alti hosting provideri. Web Hosting SSD pe servere ultra rapide.
Gazduire web securizată cu support 24/7 pentru site. Toate planurile gazduire website includ sistemul nostru pentru clonare, stocare 100% SSD, certificat SSL. Web hosting cu backup zilnic și multe altele.

Gazduire web site cu functii avansate petru dvs.

KabyNode Romania ofera migrare gratuită cu privire la gazduire site-ului dvs. Această actiune poate fi stresantă, motiv despre care avem o echipă dedicată, echipa KabyNode Romania oferind serviciul migrare gratuit pentru orice serviciu de web hosting.

Platforma KabyNode Romania realizează un backup zilnic, în mod automat, iar acest lucru nu necesită vreo intervenție. Acum nu trebuie sa vă mai faceți griji referitor la pierderea datelor sau ștergerea accidentală a fișierelor site-ului.

 • Automatizare

 • Recuperare

 • Securitate

 • Scalabilitate

 • Verificare și validare

CloudLinux este un sistem de operare bazat pe Linux, pentru a rezolva unele dintre problemele comune întâlnite în astfel de medii, cum ar fi utilizarea excesivă a resurselor de către un utilizator pe site.

 • CageFS

 • CageFS-safety

 • Multiple versiuni PHP

 • Hardened Kernel

 • Kernel Patching

Află mai mult!

SFTP (Secure File Transfer Protocol) și SSH (Secure Shell) sunt două protocoale de securitate site, legate între ele, sunt utilizate pentru transferul sigur de fișiere și accesul la sisteme și servere remote de hosting.

 • Rețea criptată și securizată

 • Conexiune criptată între un client și un server

 • Confidențialitatea datelor

 • Criptare asimetrică pentru autentificare

 • Criptarea datelor în timpul transferului

Află mai mult!

cPanel este o platformă de gestionare a găzduirii site-ului. Ofera o interfață grafică intuitivă fiind ușor utilizabilă pentru administrarea site-urilor web, a conturilor de hosting.

 • Statistici și analize

 • Gestionarea domeniilor și subdomeniilor

 • Baze de date

 • Gestionarea fișierelor

 • Instalarea aplicațiilor web

 • Securitate și protecție

Află mai mult!

Locatiile Centrelor de Web Hosting

Gazduire web in centrele noatre configurate din întreaga lume, pentru a stoca conținutul vizitatorii site-ului dvs.

map
 • New York
 • Cannada
 • Russia
 • Germany
 • Tanzania
 • Brazil
 • Australia
 • Romania

Gazduire Web SSD & NVMe

Gazduire website imbatabilă, spațiu stocare nelimitat, lățime bandă nemăsurată.
KabyNode Romania ofera servicii profesionale hosting webiste pe servere HP ultima generatie.

gazduire web
Companie gazduire website
O gazdă web bună oferă încredere respectiv siguranță. Furnizam cu succes web hosting menținând cea mai înaltă calitate.
gazduire web
Performanță maximă website
Servere gazduire, performantă & ultra-rapiditate, trafic nelimitat, spațiu stocare SSD, certificate SSL gratuite pe website.
host, hosting
Securitate maximă website
Beneficiezi ultra moderne, securizate, gazduire web cu suport tehnic inclus & securitate performantă website.
gazduire web
Gratuit Let's Encrypt SSL
Gazduirea este puternică & securizată. Îți oferim instalare automată & reglare specifică a serverului, atunci când este cazul, special înspre toți partenerii care detin gazduire site.
host, hosting
99,9% Timp funcționare
Ne referim la perioada în care un server gazduire web este activ & funcțional, fără întreruperi sau căderi. Cu cât uptime-ul unui host este mai mare, cu atât mai stabil.
host, hosting
Suport tehnic website 24x7
Suportul tehnic asupra serviciilor web hosting este o componentă esențială pentru clienții care își găzduiesc site-urile pe platformele KabyNode Romania.
Gazduire web care garantează performanță, fiabilitate. Opțiune neegalata, cu asistență 24/7, care acționează în timp ce echipa dvs. garantează performanțe neegalate ale hostingului.

Gazduire web - KabyNode

Gazduire web care garantează performanță, fiabilitate. Opțiuni neegalate la KabyNode Romania, cu asistență 24/7, care acționează în timp ce echipa dvs. garantează performanțe neegalate ale hostingului.

Prin intermediul KabyNode Romania, utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de extensii domenii, inclusiv cele mai comune, precum .com, .ro, .net, .org, dar și extensii specifice, precum .io, .co, .app și multe altele. Totodată, utilizatorii pot verifica disponibilitatea domeniilor dorite pentru platforma hosting, pot selecta domenii premium, care pot fi mai scumpe datorită popularității sau valorii lor.

Gazduire web (cunoscută sub denumirea hosting web) reprezintă serviciul prin care site-urile, aplicațiile online sunt stocate, făcute disponibile pe internet. Oferim un serviciu esențial pentru ca un site să poată fi accesat, vizualizat de către utilizatori.

Gazduire web securizată cu support 24/7 pentru site. Toate planurile gazduire website includ sistemul nostru pentru clonare, stocare 100% SSD, certificat SSL. Web hosting cu backup zilnic și multe altele.

Gazduire Web KabyNode fără costuri suplimentare.

Securizarea unui site la KabyNode Romania reprezintă un factor extrem de importantă asupra protejării datele & informațiile utilizatorilor. Prevenim accesul neautorizat pe website, mentinem integritatea respectiv disponibilitatea site-ului.

Site-ul tău nu va rămâne niciodată fără resurse. Lățimea bandă, memoria, puterea procesarii sunt mărite instantaneu în funcție de cerere. Dacă există o creștere a traficului, site-ul tău va continua să ofere aceeași experiență rapidă pentru fiecare utilizator.

Luăm securitatea în serios, mentinem site-ul în siguranță împotriva atacurilor web. Scanăm în fiecare zi toate site-urile pe platformă, îți oferim criptare Wildcard SSL gratuită, +1Tbps protecție DDoS & multe altele.

Știm că migrarea site-ului către un nou furnizor poate fi descurajantă. Indiferent ce planul detineti, suntem bucuroși să facem acest lucru pentru tine. Tot ce trebuie să faci, să ne trimiți datele de autentificare detinute la fostul furnizor găzduire web  actual iar migrarea se va face rapid, fără downtime, în deplină siguranță.

Web Hosting integrat cu peste 100 aplicații,
care ai nevoie pentru website

gazduire web joomla website hosting

Joomla

gazduire web site host

Drupal

gazduire web site wordpress hosting

WordPress

Gazduire web: servere rapide, asistență 24/7, prețuri avantajoase. Alege-ne pentru succes!

Osticker

Gazduire web SSD pe servere ultra rapide. Suport tehnic GRAUIT. Orice pachet de gazduire web are 30 zile perioada de proba.

Zencart

gazduire web site

Aveti intrebari despre Serviciul Gazduire Web ?

Contactați acum unul dintre consilierii noștri tehnici prietenoși.
Echipa KabyNode Romania este este disponibilă 24x7 prin chat live fiind pregătită să răspundă la orice întrebări cu privire la hosting.

Hosting KabyNode Romania întrebări frecvente

KabyNode Romania este evaluata în mod regulat cu 5 stele pentru hosting website, motiv pentru care le multumum clienții noștri pe Trustpilot
& Facebook. Cu siguranță veti puteți avea încredere în noi asupra alimentării website-ului.

Gazduire web reprezintă serviciul stocare & afișare a unui site web pe internet. KabyNode Romania oferă spațiu pe servere pentru a păstra fișierele site-ului sau a-l face accesibil utilizatorilor prin internet.

Uptime-ul reprezintă timpul în care site-ul stă online și funcțional.

Scalabilitatea se referă la capacitatea creșterii sau reducerea resursele asupra serviciului gazduire web în funcție de nevoile site-ului.

Acest serviciu implică copierea fișierelor, datelor de la furnizorul actual catre hosting website la KabyNode Romania.Totodata , trebuie să actualizăm setările DNS pentru a direcționa traficul către KabyNode.

KabyNode Romania, furnizor de hosting website oferă opțiuni instalare ușoară a platformelor populare de site-uri, cum ar fi WordPress, Joomla, Drupal etc. Totodata, oferim panouri de control intuitive, instrumente gestionare pentru a vă permite să gestionați, să actualizați site-ul fără cunoștințe tehnice avansate.

× Contactează-ne pe WhatsApp !