Performanta & Stabilitate

Contacteaza-ne!

Mun, Constanta, Romania

+40733593486

[email protected]

Contul Meu

Secundele contează când vine vorba de site-uri web. Când un site se încarcă lent, mărturisesc că nu ezit să închid pagina și să merg mai departe. Voi avea un pic mai răbdător pe computerul meu desktop decât pe telefonul meu mobil, dar nu cu mult. Nu se numește degeaba cercul de rotire al morții.

Este sigur că ai făcut-o și tu. Mai mult de jumătate dintre clienții online raportează că abandonează o acțiune atunci când un site se blochează. Deci ce faci cu asta

Dacă site-ul dvs. WordPress are sughițuri (sau indigestie majoră) prea des, am creat Ghidul de pornire rapidă pentru WordPress rapid pentru a-l îmbunătăți și pentru a preveni recăderile. Echipa noastră de dezvoltare a petrecut mii de ore creând site-uri WordPress și vom folosi această experiență în acest ghid.

Înainte de a începe să faceți modificări, ghidul nostru vă va ajuta să înțelegeți principiile de bază ale optimizării WordPress. Veți descoperi de ce este important să identificați funcțiile care consumă puterea de calcul. De asemenea, veți învăța cum să abordați cele mai comune blocaje de pe orice site WordPress.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Contactează-ne pe WhatsApp !