Performanta & Stabilitate

Contacteaza-ne!

Mun, Constanta, Romania

+40733593486

[email protected]

Contul Meu

Gazduire CS2

Soluţia de gazduire - hosting CS2 rapidă şi sigură, gazduire cu uptime 99.99% garantat pentru host.

Găzduire CS2 de la €2.99 pe lună.

gazduire cs2

Gazduire CS2 - Servicii

Counter-Strike 2 este un joc video din seria populară de jocuri de tip first-person shooter dezvoltată de Valve Corporation. Counter-Strike 2, adesea prescurtat CS2, este o continuare a faimosului joc Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO).

Counter-Strike 2 (CS2) este o continuare a faimoasei serii de jocuri de tip first-person shooter, dezvoltate de Valve Corporation. Cu o bază solidă construită pe succesul predecesorului său, Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), CS2 aduce numeroase îmbunătățiri și inovații care au captivat atenția comunității globale de gaming.

counter strike 2

Gazduire CS2 | Hosting CS2

Oferim pachete PREMIUM pentru gazduire CS2 și hosting CS2 cu protecție Anti DDoS, FLOOD și viteză tip SSD permanent pentru host!

STARTER

Alege Oferta
2
99
 • 2 RAM
 • 25GB NVME
 • Protectie Anti DDoS
 • Sloturi nelimitate
 • Port: 27015
 • Acces FTP

BRONZE

Alege Oferta
5
99
 • 3 RAM
 • 25GB NVME
 • Protectie Anti DDoS
 • Sloturi nelimitate
 • Port: 27015
 • Acces FTP

SILVER

Alege Oferta
8
99
 • 4 RAM
 • 25GB NVME
 • Protectie Anti DDoS
 • Sloturi nelimitate
 • Port: 27015
 • Acces FTP

GOLD

Alege Oferta
11
99
 • 5 RAM
 • 25GB NVME
 • Protectie Anti DDoS
 • Sloturi nelimitate
 • Port: 27015
 • Acces FTP
counter strike 2

Protectie DDoS pentru Gazduire CS2

Gazduire CS2 cu Anti-DDoS este o soluție de protecție rapidă și completă. Monitorizarea este permanentă, iar măsurile de răspuns la atacurile care apar sunt luate în mai puțin de 15 minute pentru gazduire CS2.

Beneficiezi host CS2 cu mecanisme de detecție pentru identificare rapidă și clasificare, de sisteme de filtrare eficientă și nivele de securitate multiple. De proceduri de răspuns adecvate și moderne pentru gazduire CS2.

Gazduire CS2

Magic Host FiveM te ajută cu intretinerea, administrarea si configurarea serverelor de CS2.

Serverele de host CS2 ruleaza non stop, 24/7, asigurand performante excelente pentru hosting.

Acces FTP

Accesați toate fișierele dvs. cu clientul dvs. FTP pentru a facilita gestionarea pluginurilor și a fișierelor serverului de host CS2.

Protecție DDoS

Te poți juca în liniște alături de prietenii tăi, întrucât fiecare serviciu dispune de protecție pe fiecare port. Protecția DDoS asigură o protecție de până la 1Tbps+ pentru host CS2.

Procesor AMD Ryzen™ 5

Serverele noastre sunt alimentate de cele mai recente procesoare AMD de ultimă generație pentru host CS2.

Instant Setup

Toate comenzile pentru servicii noi sunt furnizate automat de sistemul nostru la primirea plății pentru hosting CS2. Vei avea serviciul dvs. de host CS2 online în cel mai scurt timp.

99,9% Uptime

Menținem și susținem disponibilitatea ridicată a rețelei de host CS2, adăpostind infrastructura noastră în cele mai bune centre de date din industrie, cu cele mai fiabile legături ascendente.

Support 24/7

Vi se pare inacceptabil să așteptați ore, eventual zile pentru un răspuns la solicitările de asistență tehnică? Avem un timp mediu de răspuns de 10 minute pentru hosting CS2.

Gazduire Servere CS2

Una dintre cele mai evidente îmbunătățiri în CS2 este grafica superioară. Folosind un motor grafic de ultimă generație, CS2 oferă texturi de înaltă rezoluție, modele de personaje mai detaliate și medii de joc mult mai realiste. Efectele vizuale, cum ar fi iluminarea dinamică și umbrele, contribuie la o experiență de joc imersivă. Acest upgrade vizual nu doar că îmbunătățește estetica jocului, dar și facilitează o mai bună detectare a adversarilor și o navigare mai ușoară a hărților.

gazduire cs2
gazduire cs2

Gazduire CS2

Iti oferim sansa de a detine propriul tau server gazduire de CS2. Te poti juca cu prietenii pe hosting CS2 si poate fi si un business de succes pentru tine. Beneficiezi de instalare gratuita a serverului de hosting CS2. Fiecare server de gazduire CS2 are protectie ANTIFLOOD & DDOS. Servere cu performanță & securitate maximă, cu uptime garantat.

Protecție Anti DDoS

Produsele de hosting CS2 beneficiază de acest sistem. Deoarece timpul de joc este sacru, inginerii au dezvoltat această soluție special pentru a vă menține serverul de hosting CS2 online. indiferent dacă atacul este slab sau puternic. Anti-DDoS oferă atenuare bidirecțională (trafic de intrare și ieșire); jucătorii nu vor simți nicio diferență dacă sunt atacați.

 Analiza traficului si detectarea atacului

 Absorbtia atacului

 Mitigarea atacului si filtrarea traficului

gazduire cs2
gazduire cs2

Gazduire CS2 - Moduri de joc

 1. Bomb Defusal: Două echipe, teroriștii și contra-teroriștii, se confruntă, una încercând să planteze o bombă, iar cealaltă încercând să o dezamorseze.
 2. Hostage Rescue: Contra-teroriștii trebuie să salveze ostaticii ținuți de teroriști.
 3. Deathmatch: Un mod mai casual unde jucătorii se confruntă într-o bătălie liberă, cu respawn instant.
 4. Arms Race: Un mod în care jucătorii progresează printr-o serie de arme, câștigând puncte pentru fiecare eliminare.

Hosting CS2

Clienti Activi
0
Servere Gazduite
1
Clienti multumiti
0
Ani Experienta
1

Întrebări și răspunsuri

Obtine raspuns la intrebarile tale intr-un timp mai eficient pentru gazduire CS2.

Serverul tău de host CS:GO este găzduit/hostat pe echipamentele noastre special configurate pentru ca acesta să fie online 24/24, fără ca el să se oprească chiar dacă tu îți oprești calculatorul personal.

Desigur! Nu există restricții pentru hosting CS2, poți să cumperi și să renunți la server oricând dorești. Depinde doar de tine.

Serverul de gazduire CS2 poate să ruleze orice addons care este compatibil cu ultima versiune de la Valve pentru serverele de CS2 varianta Linux. Dacă ai un addons pentru Windows atunci îți recomandăm pachetele noastre VPS cu Windows pentru hosting CS2.

Nu, acesta îl încarci tu prin conexiune sFTP.
Răspunsul este nu. Noi ne ocupăm doar de găzduire host pentru serverului tău; personalizarea o faci tu după bunul plac.

Toate serverele de host CS2 dispun de activare instantă după confirmarea plății, pentru ca tu să te bucuri imediat de pachetul ales și pentru ca totul să fie mai simplu și mai rapid.

Da, oricând se poate solicita un upgrade de resurse sau trecerea la un pachet cu resurse mai mari, fără downtime sau alte modificări.

Indiferent de serviciul ales, noi suntem alături de tine la fiecare pas pentru hosting CS2. Pentru migrarea serviciului de host CS2 în deplină siguranță este necesar doar să ne trimiți datele de autentificare de la fostul tău furnizor.

× Contactează-ne pe WhatsApp !