Performanta & Stabilitate

Contacteaza-ne!

Mun, Constanta, Romania

+40733593486

[email protected]

Contul Meu

Gazduire Minecraft

Soluţia de gazduire server - hosting Minecraft rapidă şi sigură, gazduire cu uptime 99.99% garantat pentru host!

Găzduire Minecrat de la €2.99 pe lună.

Gazduire Minecraft

Jocul cu mai mulți jucători, adică multiplayer, este posibil prin gazduire Minecraft. Prin intermediul unor servere de hosting Minecraft utilizatori, și presupune interacționarea și comunicarea dintre jucători în cadru unei singure lumi.
Jucătorii de gazduire Minecraft au posibilitatea de a conduce propriul server, sau să-l folosească pe unul de gazduire Minecraft. Lumile pentru jucători singuri au suport pe rețeaua locală de hosting Minecraft. Ceea ce oferă posibilitatea jucătorilor de host Minecraft de a intra în unele lumi conectate la nivel local, de pe calculatoare diferite, fără să inițializeze un server.

Gazduire Minecraft | Hosting Minecraft

Oferim pachete PREMIUM pentru gazduire Minecraft și hosting Minecraft cu protecție Anti DDoS, FLOOD și viteză tip SSD permanent pentru host!

STARTER

Alege Oferta
2
99
 • 2 GB RAM
 • 10 GB Spatiu stocare
 • 2x virtual core
 • Subdomeniu gratuit
 • 3GB webhost
 • Anti DDoS inclus
 • Instalare gratuita

BRONZE

Alege Oferta
5
99
 • 3 GB RAM
 • 10 GB Spatiu stocare
 • 3x virtual core
 • Subdomeniu gratuit
 • 3GB webhost
 • Anti DDoS inclus
 • Instalare gratuita

SILVER

Alege Oferta
8
99
 • 4 GB RAM
 • 10 GB Spatiu stocare
 • 4x virtual core
 • Subdomeniu gratuit
 • 3GB webhost
 • Anti DDoS inclus
 • Instalare gratuita
Popular

GOLD

Alege Oferta
11
99
 • 5 GB RAM
 • 10 GB Spatiu stocare
 • 5x virtual core
 • Subdomeniu gratuit
 • 3GB webhost
 • Anti DDoS inclus
 • Instalare gratuita
anti-ddos-gazduire-minecraft-server-8.webp

Anti DDoS - Gazduire Minecraft

Anti-DDoS este o soluție de protecție rapidă și completă pentru gazduire Minecraft. Monitorizarea este permanentă, iar măsurile de răspuns la atacurile care apar sunt luate în mai puțin de 15 minute pentru gazduire Minecraft.

Beneficiezi de mecanisme de detecție pentru identificare rapidă și clasificare pentru host Minecraft. De sisteme de filtrare eficientă și nivele de securitate multiple, dar și de proceduri de răspuns adecvate și moderne pentru gazduire Minecraft.

Gazduire Minecraft

Magic Host Minectaft te ajută cu intretinerea, administrarea si configurarea serverelor de host Minecraft.

Serverele de hosting Minecraft ruleaza non stop, 24/7, asigurand performante excelente pentru hosting.

Acces FTP

Accesați toate fișierele dvs. cu clientul dvs. FTP pentru a facilita gestionarea pluginurilor și a fișierelor serverului de gazduire Minecraft.

Protecție DDoS

Te poți juca în liniște alături de prietenii tăi, întrucât fiecare serviciu dispune de protecție pe fiecare port. Protecția DDoS asigură o protecție de până la 1Tbps+ pentru host Minecraft.

Procesor AMD Ryzen™ 5

Serverele noastre sunt alimentate de cele mai recente procesoare AMD de ultimă generație pentru hosting Minecraft.

Instant Setup

Toate comenzile pentru servicii noi sunt furnizate automat de sistemul nostru la primirea plății pentru gazduire Minecraft. Vei avea serviciul dvs. online de gazduire Minecraft în cel mai scurt timp.

99,9% Uptime

Menținem și susținem disponibilitatea ridicată a rețelei, adăpostind infrastructura noastră de hosting Minecraft, în cele mai bune centre de date din industrie, cu cele mai fiabile legături ascendente.

Support 24/7

Vi se pare inacceptabil să așteptați ore, eventual zile pentru un răspuns la solicitările de asistență tehnică? Avem un timp mediu de răspuns de 10 minute pentru host Minecraft.

gazduire-minecraft-3.png

Gazduire Minecraft

Mentine-ti serverul privat de Hosting Minecraft in constanta functionare fara sa-ti mai faci griji. Suntem increzatori in calitatea infrastructurii noastre iar din acest motiv garantam un uptime de 99.9% pentru gazduire Minecraft.

Poți să administrezi propriul tău server de Hosting Minecraft fără prea multe cunoștințe. Îți oferim o gamă variată de facilități, printre care instalarea gratuită a diverse addon-uri pentru hosting Minecraft.

Gazduire Minecraft

Serverele multiplayer de la gazduire Minecraft sunt ghidate de operatorii de servere, care au acces la comenzile serverelor, precum sunt setarea timpului și teleportarea jucătorilor în cadrul lumii. De asemenea, operatorii pot să seteze anumite restricții, cum ar fi numele de utilizator sau adresele IP care pot să se conecteze la server de hosting Minecraft.
Se poate alege în funcție de dorința jucătorului varianta single-player, sau multiplayer pentru gazduire Minecraft. Modul de joc de bază se învârte în jurul construcției și plasării de blocuri pentru hosting Minecraft. Lumea jocului de host Minecraft este în esență, alcătuită din blocuri cubice aranjate într-un model de grilă fixă, care reprezintă diferite materiale, cum ar fi nisip, piatră, minereuri diverse, apă, trunchiuri de copac, etc.
gazduire-minecraft-7.webp

Protecție Anti DDoS

Produsele noastre de host Minecraft beneficiază de acest sistem. Deoarece timpul de joc este sacru pentru host Minecraft. Inginerii de la hosting Minecraft au dezvoltat această soluție special pentru a vă menține serverul de joc online, indiferent dacă atacul este slab sau puternic. Anti-DDoS oferă atenuare bidirecțională (trafic de intrare și ieșire); jucătorii nu vor simți nicio diferență dacă sunt atacați.

 Analiza traficului si detectarea atacului

 Absorbtia atacului

 Mitigarea atacului si filtrarea traficului

Gazduire Minecraft

În timp ce jucătorii de host Minecraft se pot deplasa liber în întreaga lume, obiectele și articolele pot fi plasate numai la anumite puncte fixe în raport cu grila. Jucătorii de hosting Minecraftpot aduna aceste blocuri materiale și să le plaseze în alte locuri, astfel că se deschide posibilitatea construirii de tipuri variate de clădiri.
Lumea de pe host Minecraft si din joc este generată progresiv, pe măsură ce jucătorul explorează tot mai mult. Utilizând un seed, care este obținut prin referire la timpul prezent în acel moment pe sistem, deși aceasta poate fi și specificată manual de jucător.
Competițiile sunt posibile în unele servere de host Minecraft, în care jucătorii pot participa într-o mulțime de jocuri, incluzând cele asemănătoare cu Jocurile Foamei. Un mod de joc pe host Minecraft, PvP (player versus player) (rom. jucător contra jucător), poate fi introdus pentru a permite jucătorilor să se bată unul cu altul.
host-minecraft.png

Hosting Minecraft

Clienti Activi
0
Servere Gazduite
1
Clienti multumiti
0
Ani Experienta
1

Întrebări și răspunsuri

Obtine raspuns la intrebarile tale intr-un timp mai eficient.

Metode de plata disponibile prentru hosting Minecraft prin care puteti achizitiona un serviciu sunt: Paypal, Credit Card, Paysafecard, Transfer Bancar.
Serviciile achizitionate de la noi sunt gazduite pe servere de inalta performanta cu stocare ultra-rapida: Cores: 32; Threads: 64; Base Freq: 2.60GHz; 128 GB RAM – Memorie DDR4 ; 4 x 1.92TB – Sata SSD, Raid 10, Trafic necontorizat -uplink 1000 Mbps și 2 surse.
Toate serverele de pe host Minecraft se activeaza instant dupa ce factura este platita. Serverele VPS si Serverele Dedicate vor necesita un termen mai lung de instalare.
In cazul in care nu ati primit datele de la host Minecraft pe email va rugam sa verificati si sectiunea SPAM, cateodata poate fi acolo. In cazul in care emailul nu se afla nicaieri va rugam sa deschideti un ticket la departamentul Plati.
Absolut! Upgrade/downgrade serverul dvs. de host FiveM în orice moment și plătiți doar diferența la o sumă proporțională. Upgrade-urile la host Minecaft se pot face automat în zona client.
Toate serviciile noastre de hosting Minecraft sunt gazduite in datacenter-ul din judetul Brașov, Romania. Ping-ul poate varia intre 5-40 in Romania si 40-100 in afara tarii.
× Contactează-ne pe WhatsApp !