Performanta & Stabilitate

Contacteaza-ne!

Mun, Constanta, Romania

+40733593486

[email protected]

Contul Meu

Inregistrare domeniu

Inregistrare Domeniu .ro (Romania) și Gazduire Domeniu in 3 minute. Rapid si in siguranta.Verifica preturile la domenii web site. Alege din peste 300 TLD-uri disponibile.

inregistrare domeniu

Inregistrare domeniu și pentru website la prețuri accesibile

Recomandam sa inregistrezi un domeniu .ro daca site-ul tau se adreseaza publicului din Romania, utilizarea unui domeniu .ro fiind un indiciu in acest sens.

onlineonline14%Reducere
€5.99/an
Preț Vechi €6.99/anAlege
onlineonline9%Reducere
€9.99/an
Preț Vechi €11,99/anAlege
onlineonline29%Reducere
€9.99/an
Preț Vechi €13.99/anAlege
onlineonline29%Reducere
€9.99/an
Preț Vechi €13.99/anAlege
onlineonline29%Reducere
€9.99/an
Preț Vechi €13.99/anAlege
onlineonline32%Reducere
€34,99/an
Preț Vechi €49.99/anAlege
onlineonline31%Reducere
€9,99/an
Preț Vechi €13,99/anAlege
onlineonline29%Reducere
€9.99/an
Preț Vechi €13.99/anAlege

Inregistrare Domeniu . RO și Protecție Anti DDoS, FlooD și Malware

Serviciul nostru de inregistrare domeniu web site oferă acest sistem. Folosim servicii specializate cu tehnologii avansate pentru a detecta și bloca atacurile DDoS, asigurând funcționalitatea continuă a web site-ului tău.

Serviciul nostru de inregistrare domeniu web site oferă acest sistem. Folosim servicii specializate cu tehnologii avansate pentru a detecta și bloca atacurile DDoS, asigurând funcționalitatea continuă a web site-ului tău.

inregistrare deomeniu

Inregistrare domeniu & Gazduire Website

Inregistrare domenii .ro, .com, .net, .org, .info si .eu. Inregistreaza domeniu pentru website pentru afacerea ta prin KabyNode Romania!

inregistrare domeniu

Inregistrare domeniu .ro la 7,99 €/an

Utilizați serviciul verificare domeniu pentru a găsi cele mai populare domenii din numărul mare de TLD-uri: .eu, .srl, .ro, .com, etc.

Alegerea potrivita a domeniului web nu trebuie sa fie o decizie foarte dificila. Iti recomandam ca atunci cand apelezi la serviciul gazduire website sau inregistrare domeniu, sa alegi un domeniu cu o denumire cat mai apropiata de domeniul de activitate pe care doresti sa-l promovezi pe internet.

Gazduire Domeniu Website

Un nume domeniu unic poate ajuta afacerea dumneavoastră să fie ușor identificată și recunoscută de clienți. În plus, poate ajuta la crearea unei imagini asemanator unui brand solid și respectiv încredere. Dacă aveți un nume de domeniu care este deja folosit de altcineva, este posibil ca clienții să aibă dificultăți în găsirea afacerii dumneavoastră online, ceea ce ar putea duce la pierderea de afaceri.

Un domeniu web identifica o adresa IP a unui calculator pe Internet. Acest nume este o componenta a URL-ului unui website. Numele unui domeniu este unic si poate avea maxim 63 caractere, dar otusi incercati sa alegeti cea mai scurta varianta, fiind usor retinut.

inregistrare domeniu
inregistrare domeniu

Inregistrare Domeniu . RO . COM . NET

Mulți antreprenori care aleg serviciul inregistrea domeniu pentru o companie și nu au idee despre integrarea acestuia cu servicii profesioniste email precum Gmail. Știai că îți poți conecta website-ul companiei cu propriul cont Gmail, permițându-ți să profiți la maximum cu toate serviciile și aplicațiile Google Workspace? 

Alege serviciul gazduire domeniu site, care sa aiba o denumire cat mai scurta si usor de retinut. O denumire mult prea sofisticata, prea tehnica sau poate mult prea lunga poate pune in dificultate retinerea lui.

Întrebări frecfecte inregistrare Domeniu

Pentru a proteja numele domeniu ales, iti recomandam sa alegi serviciul inregistrare cu extensii variate (.com, .net, .org, .eu, .info etc.).

Inregistrarea Domeniului este procesul prin care obții dreptul sa utilizezi și sa controlezi un nume domeniu pe internet. Acesta îți permite să creezi un site web și să configurezi adrese e-mail personalizate pe baza domeniului tău.

Suntem principalul furnizor de domenii inregistrare domenii, uar in fiecare zi este important sa va asigurati identitatea online cat mai curand posibil. Chiar daca nu veti utiliza domeniul imediat, este recomandat sa va alegeti domeniu prin KabyNode Romania pentru a impiedica alta persoana sa-l ia înaintea dvs.

Numele unui domeniu NU se schimbă, conform regulilor de înregistrare, disponibile.

Pentru ca un domeniu sa fie vizibil pe internet, nu este suficient ca el sa fie rezervat ca si nume, ci trebuie sa aiba si gazduire web, mai exact un loc pe server, unde sa fie puse fisierele site-ului si celelalte servicii aditionale.

Intreaga perioada valabilitatea ramasa a domeniului va fi transferata. Nu o vei pierde. Totodata, perioada valabilitateă a domeniului va fi prelungita pentru un (1) an.

× Contactează-ne pe WhatsApp !