Performanta & Stabilitate

Contacteaza-ne!

Mun, Constanta, Romania

+40733593486

[email protected]

Contul Meu

Gazduire FiveM

Gazduire FiveM - Soluţia de gazduire - Hosting FiveM rapidă şi sigură, gazduire cu uptime 99.99% garantat pentru host!

Host FiveM de la €2.99 pe lună.

Gazduire FiveM

FiveM este un mod de joc dezvoltat de Rockstar Games pentru GTA5, fiind continuarea jocului în rețea SAMP. Cu gazduire FiveM puteti, desigur, sa experimentati și GTA-ul normal: placerea de a juca online, dar pe propriile servere, unde nu va limitati la bani.

Gazduire FiveM necesită o cheie de licență (premium sau generată gratuit) pentru a facilita accesul jucătorilor către server. 

În jocul GTA Online te joci cu alti jucatori in lumea fictionala din Los SantosLos Santos este puternic bazat pe Los Angeles și ofera o multime de scene impresionante.

Gazduire FiveM | Hosting FiveM

Gazduire FiveM este o modificare pentru Grand Theft Auto V, care va permite sa jucati pe servere dedicate.

STARTER

Alege Oferta
2
99
 • 2 GB RAM
 • 10 GB Spatiu stocare
 • 2x virtual core
 • Sloturi nelimitate
 • 1 baza de date

BRONZE

Alege Oferta
5
99
 • 3 GB RAM
 • 10 GB Spatiu stocare
 • 3x virtual core
 • Sloturi nelimitate
 • 1 baza de date

SILVER

Alege Oferta
8
99
 • 4 GB RAM
 • 10 GB Spatiu stocare
 • 4x virtual core
 • Sloturi nelimitate
 • 1 baza de date
Popular

GOLD

Alege Oferta
11
99
 • 5 GB RAM
 • 10 GB Spatiu stocare
 • 5x virtual core
 • Sloturi nelimitate
 • 1 baza de date

Protectie DDoS pentru Gazduire

Anti-DDoS este o soluție de protecție rapidă și completă pentru gazduire FiveM. Monitorizarea este permanentă, iar măsurile de răspuns la atacurile care apar sunt luate în mai puțin de 15 minute pentru host FiveM2 .

Beneficiezi de mecanisme de detecție pentru identificare rapidă și clasificare, de sisteme de filtrare eficientă și nivele de securitate multiple, dar și de proceduri de răspuns adecvate și moderne pentru gazduire FiveM .

Alege GTA5 Online

Host FiveM

In gazduire FiveM, puteti juca diverse modificari cu pâna la 128 de jucatori . Indiferent daca este vorba de roleplay, racing, de deathmatch sau de ceva nou aparut, poti sa faci ceea ce vrei pe serverul tau.

Închiriati acum un server de hosting FiveM și incepeti instantaneu o noua viata in Los Santos cu prietenii sau membrii clanului.

Gazduire Servere FiveM

Mentine-ti serverul privat de Hosting FiveM in constanta functionare fara sa-ti mai faci griji. Suntem increzatori in calitatea infrastructurii noastre iar din acest motiv garantam un uptime de 99.9% pentru hosting FiveM.

Poți să administrezi propriul tău server de Hosting FIveM fără prea multe cunoștințe. Îți oferim o gamă variată de facilități. Printre care instalarea gratuită a diverse addon-uri pentru host FiveM.

Gazduire FiveM - Servicii

Hosting FiveM, care este cel mai de succes joc Online Multiplayer și iți garantăm un uptime de 99,99%. Orice problema ai avea, iți stăm la dispoziție și te vom ajuta cu orice ai nevoie la un pret super avantajos pentru hosting FiveM. 

Suntem o echipă de oameni specializați în ceea ce privește online-ul si împarțim cunostințe vaste despre gazduire FiveM. Ne asiguram că server-ul tău de hosting FiveM este lansat spre cele mai înalte culmi.

Protecție Anti DDoS

Produsele noastre de hosting FiveM beneficiază de acest sistem. Deoarece timpul de joc este sacru, inginerii au dezvoltat această soluție special pentru a vă menține serverul de gazduire FiveM online. Indiferent dacă atacul este slab sau puternic server-ul de hosting FiveM va rezista. Anti-DDoS pentru hosting fiveM oferă atenuare bidirecțională (trafic de intrare și ieșire); jucătorii nu vor simți nicio diferență dacă sunt atacați.

 Analiza traficului si detectarea atacului

 Absorbtia atacului

 Mitigarea atacului si filtrarea traficului

Host FiveM

Magic-Host te ajută cu intretinerea, administrarea si configurarea serverelor de gazduire FiveM.

Serverele hosting FiveM ruleaza non stop, 24/7, asigurand performante excelente.

Acces FTP

Accesați toate fișierele dvs. cu clientul dvs. FTP pentru a facilita gestionarea pluginurilor și a fișierelor serverului de host FiveM.

Protecție DDoS

Te poți juca în liniște alături de prietenii tăi, întrucât fiecare serviciu dispune de protecție pe fiecare port. Protecția DDoS asigură o protecție de până la 1Tbps+ pentru gazduire FiveM.

Procesor AMD Ryzen™ 5

Serverele noastre sunt alimentate de cele mai recente procesoare AMD de ultimă generație pentru host FiveM.

Instant Setup

Toate comenzile pentru servicii noi sunt furnizate automat de sistemul nostru la primirea plății pentru host FiveM. Vei avea serviciul dvs. online în cel mai scurt timp.

99,9% Uptime

Menținem și susținem disponibilitatea ridicată a rețelei, adăpostind infrastructura noastră în cele mai bune centre de date din industrie, cu cele mai fiabile legături ascendente pentru gazduire FiveM.

Support 24/7

Vi se pare inacceptabil să așteptați ore, eventual zile pentru un răspuns la solicitările de asistență tehnică? Avem un timp mediu de răspuns de 10 minute pentru host FiveM.

Hosting FiveM - Gazduire FiveM

Clienti Activi
0
Servere Gazduite
1
Clienti multumiti
0
Ani Experienta
1

GamePlay Host FiveM

Personajele şi arhitectura orientului îndepărtat va transpun într-un ţinut misterios al unor technici de luptă exotice pe server-ul de gazduire FiveM.

Mafii

Jucătorii pe serverele de hosting FiveM pot să își formeze clanuri private cu prietenii sau să se alăture unor clanuri publice pentru a obține experiență.

Poliție

Polițiștii păstrază liniștea și siguranța cetățenilor pe serverele de gazduire FiveM. Aceștia pot da amenzi dacă consideră ca un mafiot a încălcat legea sau limita de viteză. 

Lucuri de muncă

Jucătorii de pe host FiveM se plimbă liber în lumea jocului și intră în lobby-uri pentru a finaliza mai multe joburi competitive sau misiuni bazate pe povești.

Hosting FiveM

Poți să administrezi propriul tău server de gazduire FiveM fără prea multe cunoștințe. Îți oferim o gamă variată de facilități, printre care instalarea gratuită a diverse addon-uri. Nu te vom taxa niciodată, și nu îți vom impune niciun fel de limitare către serviciile tale. Deci, nu a fost niciodată un moment mai bun să-ți aduci prietenii pe propriul tău server de host FiveM!

Hosting FiveM

Gazduire FiveM - Server

Joaca-te alaturi de prieteni pe serverele de gazduire FiveM.

Pentru proiecte de gazduire FiveM mai mari care nu se bazează doar pe scripturi și resurse suplimentare FiveM, ci și pe programe suplimentare, un server de jocuri își poate atinge limitele. Dacă aveți deja experiență cu serverele Windows, instalarea FiveM pe un VPS Windows sau un server de Hosting FiveM, Magic-HOst este o alegere bună, pe care puteți modifica parametrii de pornire și puteți instala orice programe suplimentare.

De ce să te joci FiveM?

Job-uri FiveM

Odată ce ați achiziționat serviciul de gazduire FiveM, sunteți utilizator final al acestuia, iar serverul poate fi gestionat în totalitate de către dumneavoastră prin GameCP.

MAFIE 95%
POLIȚIE 85%
CAMIONAGIU 70%
DEALER 47%
AVOCAT 45%
POMPIER 45%
GUNOIER 35%
POȘTAȘ 27%

Întrebări și răspunsuri

Obtine raspuns la intrebarile tale intr-un timp mai eficient pentru gazduire FiveM.

Absolut! Upgrade/downgrade serverul dvs. de hosting FiveM în orice moment și plătiți doar diferența la o sumă proporțională. Upgrade-urile se pot face automat în zona client.

In cazul in care nu ati primit datele pentru host FiveM pe email va rugam sa verificati si sectiunea SPAM, cateodata poate fi acolo. In cazul in care emailul nu se afla nicaieri va rugam sa deschideti un ticket la departamentul Support.

Metode de plata disponibile pentru host FiveM, prin care puteti achizitiona un serviciu sunt: Paypal, Credit Card, Paysafecard, Transfer Bancar.

Serviciile achizitionate de la noi sunt gazduite pe servere de inalta performanta cu stocare ultra-rapida: Cores: 32; Threads: 64;
Base Freq: 2.60GHz; 128 GB RAM – Memorie DDR4 ; 4 x 1.92TB – Sata SSD, Raid 10, Trafic necontorizat -uplink 1000 Mbps și 2 surse.

Toate serverele de jocuri se activeaza instant dupa ce factura este platita. Serverele VPS si Serverele Dedicate vor necesita un termen mai lung de instalare.

După ce serviciul a fost activat, o să primiți datele de la panoul de control și FTP login prin email. Intrați pe WINSCP/Filezilla și puneți hostname-ul, ip-ul de la server , port:21, username și parola care au fost primite pe email.

× Contactează-ne pe WhatsApp !