Performanta & Stabilitate

Contacteaza-ne!

Mun, Constanta, Romania

+40733593486

[email protected]

Contul Meu
ANPC
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor

ANPC - Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor

ANPC este acronimul pentru Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, o instituție înființată în România.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor

Da, uneori apar și probleme. KabyNode Romania încercă de fiecare dată sa le rezolvăm cât mai repede, cu calm, responsabilitate și cu respect pentru fiecare dintre dumneavoastră. Vrem ca toți clienții noștri să fie mulțumiți.

Vom încerca să soluționăm problema pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, vă puteți adresa Autoritătii Naționale pentru Protecția Consumatorului. ANPC vă poate sprijini în soluționarea problemei, dacă este vorba de un caz reglementat de legislația privind protecția consumatorilor.

Înainte de a vă adresa Autoritătii Naționale pentru Protecția Consumatorului, recomandăm sa citiți termenii și conditiile de pe platforma noastră online. Pentru remedierea situatiei ne puteți contacta telefonic, la numarul 0733593486 sau pe adresa de email [email protected].

Orice eroare care apartine SC MAGIC HOST TECH SRL (KabyNode.Ro) va fi remediată în cel mai scurt timp posibil de la sesizarea telefonică sau în scris pe e-mail.

Site-ul ANPC poate fi accesat din această pagină sau puteți suna la numărul 021-9551.

Nu uitați să ne comunicați nouă mai întâi eventualele probleme. Suntem aici pentru a le rezolva!

Ce este ANPC ?

ANPC este acronimul pentru Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, o instituție înființată în România. Rolul acestei autorități este de a proteja drepturile și interesele consumatorilor prin supravegherea și reglementarea relațiilor dintre consumatori și furnizorii de bunuri sau servicii.

Principalele responsabilități ale Autoritătii Naționale pentru Protecția Consumatorului includ:

  1. Supravegherea respectării legislației: Autoritătii Naționale pentru Protecția Consumatorului monitorizează respectarea legilor și reglementărilor referitoare la drepturile consumatorilor și acțiunile comerciale corecte ale furnizorilor.

  2. Soluționarea reclamațiilor: Consumatorii pot depune reclamații la ANPC cu privire la practici comerciale neloiale sau încălcări ale drepturilor lor, iar autoritatea are rolul de a investiga și de a interveni în astfel de cazuri.

  3. Informarea consumatorilor: ANPC oferă informații și educație consumatorilor cu privire la drepturile lor, la practicile corecte de afaceri și la modalitățile de a evita fraudele comerciale.

  4. Sancțiuni și amenzi: În cazul în care furnizorii încalcă legislația privind protecția consumatorilor, ANPC poate impune sancțiuni, amenzi sau alte măsuri pentru a asigura conformitatea cu normele.

ANPC joacă un rol crucial în menținerea echilibrului și protejarea intereselor consumatorilor în relațiile comerciale din România. Este o entitate independentă cu puteri de reglementare și control în domeniul protecției consumatorilor.

 
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
× Contactează-ne pe WhatsApp !