Performanta & Stabilitate

Contacteaza-ne!

Mun, Constanta, Romania

+40733593486

[email protected]

Contul Meu

Realizare WebSite Prezentare si Creare Site Profesional

Ne dedicam 100% clientilor nostri deoarece succesul si bucuria lor, reprezinta succesul si bucuria noastra

creare website prezentare

Oferim Servicii de Creare Website care Îmbină Estetica cu Performanța

De la Concept la Realitate Digitală: Specialiști în Creare Website

Website de prezentare

Crearea unui site web a devenit oarecum obligatorie pentru o firma care doreste sa isi mareasca numarul de clienti si sa poata fi gasita 24/7 de catre acestia. Indiferent ca este vorba de un site mic de prezentare sau unul elaborat sau chiar o platforma, acesta reprezinta imaginea firmei. Creștem încrederea in brand si în imaginea companiei, asta inseamnând peste 50% din decizia de cumparare a clienților, conform studiilor avansate de marketing si a evaluarilor manageriale. 

creare website prezentare
creare website prezentare

Creare website prezentare

Realizarea unui site web de este cea mai uşoară metodă de a va promova afacerea. Un site web de prezentare reprezintă imaginea dvs. pe internet şi este o posibilitate de a atrage noi clienţi. Toate website-urile de prezentare sunt realizate conform cerinţelor clientului si securizate conform noilor reglemantari la nivel international. Garantăm fiecărui client design modern, unic și responsive. Realizează site-ul tău web de prezentare cu o echipă profesionistă!

Construiește Conexiuni Virtuale: Servicii de Web Design Profesional

Site-uri Web Personalizate pentru Afacerea Ta: Performanță și Eleganță într-un Singur Loc

design responsive website

RESPONIVE DESIGN

Site-urile web responsive isi adapteaza continutul la rezolutia dispozitivului pe care sunt vizualizate. Acest lucru este obtinut cu ajutorul regulilor CSS Media Queries (Interogari Media) care stabilesc pozitia variilor elemente de layout pentru principalele puncte de intrerupere.

UX UI Website

UX & UI DESIGN

Interfața cu utilizatorul (UI) este un câmp mare. Teoretic, interfața UI este o combinație de conținut (documente, texte, imagini, videoclipuri etc.), forme (butoane, etichete, câmpuri de text, casete de selectare, liste drop-down, grafic etc.) și comportament (ce se întâmplă dacă dați click / trageți / tastați).

Construiește Conexiuni Virtuale: Servicii de Web Design Profesional

Partenerul Tău de Încredere în Dezvoltarea Platformelor Online

Design Personalizat

Crearea de design-uri personalizate și unice pentru website-uri în funcție de cerințele și identitatea brandului fiecărui client.

Dezvoltare Web

Programare și implementare a funcționalităților pe baza design-ului, utilizând limbaje precum HTML, CSS, JavaScript și altele.

Optimizare SEO

Implementarea tehnicilor de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) pentru a spori vizibilitatea site-ului în rezultatele căutării.

Securitate Web

Implementarea măsurilor de securitate pentru a proteja site-ul împotriva amenințărilor cibernetice, inclusiv utilizarea certificatelor SSL.

Instruire și Suport Tehnic

Oferirea de instruire clienților pentru gestionarea și actualizarea conținutului propriu sau furnizarea de suport tehnic constant.

Găzduire și Mentenanță

Oferim găzduire web & mentenanta 1 an gratuit pentru toti clienții care aleg serviciile nosatre de creare website.

Portofoliu Website Prezentare

Cu o abordare meticuloasă și atenție la detalii, am dezvoltat website-uri de prezentare care nu doar îndeplinesc obiectivele comerciale, ci și surprind și captivează audiența. Portofoliul nostru include site-uri cu designuri elegante și funcționalități avansate, adaptate nevoilor unice ale fiecărui client.

creare website romania

Lista de preturi pentru serviciile de creare website prezentare

Partenerul Tău de Încredere în Dezvoltarea Platformelor Online

Bronze

Alege Oferta
200
 • Durata Executie: 1-3 zile
 • Gazduire Web 1 An
 • Domeniu Gratuit 1 An
 • Optimizare SEO
 • Certificat SSL

Silver

Alege Oferta
300
 • Durata Executie: 3-7 zile
 • Gazduire Web 1 An
 • Domeniu Gratuit 1 An
 • Optimizare SEO
 • Certificat SSL

Gold

Alege Oferta
400
 • Durata Executie: 5-10 zile
 • Gazduire Web 1 An
 • Domeniu Gratuit 1 An
 • Optimizare SEO
 • Certificat SSL

Website-uri de Prezentare Personalizate: Creați o Experiență Unică pentru Vizitatorii Tăi

Echipă de Experți în Crearea de Platforme Web de Încredere

Bugetul este stabilit în funcție de complexitatea proiectului și de funcționalitățile dorite. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de contact, robotul nostru software calculează bugetul automat în 95% din cazuri!

Folosim platforme CMS pentru a eficientiza costurile tale, pentru o administrare mai ușoară și pentru update-uri ulterioare. Pentru site-uri de prezentare folosim WordPress, dar lucrăm și custom dacă este nevoie.

Crearea unui website implică mai mulți pași, începând de la definirea obiectivelor, alegerea platformei, dezvoltarea conținutului, design-ul, programarea, testarea și, în final, lansarea.

Un design responsive asigură că website-ul tău se afișează optim pe diferite dispozitive, cum ar fi desktop-uri, tablete și telefoane mobile, oferind o experiență plăcută utilizatorilor.

Conținutul esențial include o pagină de prezentare, informații despre serviciile sau produsele tale, pagini de contact și informații despre companie. Poți adăuga și blog, galerii foto sau video.

× Contactează-ne pe WhatsApp !