Performanta & Stabilitate

Contacteaza-ne!

Mun, Constanta, Romania

+40733593486

[email protected]

Contul Meu

Google Maps, Servicii Promovare Online a Locatiei Afacerii Dvs.

Clienții folosesc și Google Maps pentru a găsi localurile sau serviciile din apropiere care sunt disponibile, la ora la care caută. Astfel, o companie care s-a înregistrat în Compania mea pe Google poate fi găsită ușor în Google Maps atât în momentul în care potențialii clienți caută numele companiei dar și când caută categoria respectivă (de exemplu, cafenea).

La ce mă ajută Google Maps ?

Prin optimizare Google Maps – listarea companiei tale pe harta Google (localizarea afacerii pe Google Maps), poti fi gasit inaintea competitorilor in cautarile Google, beneficiezi de o expunere mai buna decat acestia.

Suntem specializati in Optimizare SEO, iar pentru ca site-ul tău să apară în Google Maps, compania va fi inscrisa in Google My Business. Este obligatoriu ca o companie sa foloseasca aceasta aplicatie, daca doreste sa obtina o pozitie de top in zona cautarilor locale.

Care este strategia Google My Bussines?

Investim efort sustinut pentru a te duce in topul cautarilor locale, verificam cu regularitate sursele de trafic si reevaluam in permanent informatiile, pentru ca acestea sa fie mereu corecte.

Inscrierea cu succes in Google Maps si mentinerea vizibilitatii companiei tale, in fata concurentei nu sunt lucruri usoare. Dar noi te putem ajuta!

creare website

La ce mă ajută Google Maps ?

De cele mai multe ori, Google afiseaza listarile din Google Maps in top-ul rezultatelor cautarii, inclusiv pe dispozitivele mobile. 

Prin localizare pe harta Google, beneficiezi de vizibilitate, In primul rand, , cu elemente de contact complete si corecte, cu review-uri facute de catre clienti, cu o lista corecta de activitati si alte elemente de optimizare.

Promovăm afacerea ta online!

Azi, un simplu site nu mai e suficient. Trebuie să fii PREZENT ONLINE. Îți înțelegem afacerea pentru a ști cum să o promovăm. Un website bine promovat aduce mai mulți vizitatori. Mai mulți vizitatori înseamnă un profit mai mare pentru tine.

1

Descrierea afacerii

Trebuie să fie corectă și exactă, un text simplu prin care explici potențialilor clienți de ce au nevoie de produsele sau serviciile tale. Ai nevoie de un text convingător în care să strecori cuvintele cheie relevante pentru business, dar în același timp să dai senzația că abordezi un stil natural.

2-2-2

Interactiunea cu publicul

Te asiguram ca business-ul tau va aparea in cautarile locale si pe Google Maps nu numai pe sistemele desktop, ci si pe tablete si dispozitive mobile. Scopul nostru este de a genera listari exceptionale, care sa te detaseze de concurenta, pe planul traficului local.

Icon 3Created with Sketch.

Pozitionare in fata concurentei

Utilizatorii de internet rareori vor naviga prin pagini intregi ale motoarelor de cautare. Castiga cursa si fii primul care capteaza atentia potentialilor clienti cu eficiența Google Maps!

Icon 3Created with Sketch.

Creștem îmcasările

Prin abordarea noastra, website-ul tau va targeta corect publicul ținta, ceea ce va duce la o crestere semnificativa a profitului. Te asigurăm că listarile online ale business-ului tau sunt corecte si optimizate pentru potentialii clienti, oferind informatii de localizare.

× Contactează-ne pe WhatsApp !