Performanta & Stabilitate

Contacteaza-ne!

Mun, Constanta, Romania

+40733593486

[email protected]

Contul Meu

Social Media, Servicii Promovare Online Website KabyNode Romania

Marketingul pe rețelele sociale este utilizarea platformelor de rețele sociale pentru a intra în legătură cu publicul dvs. pentru a vă construi marca, a crește vânzările și a genera trafic pe site.

La ce mă ajută promovarea social-media?

Prezența business-urilor in social media devine obligatorie întrucât, utilizatori stau permanent pe rețelele de socializare. Nu am merge până într-acolo încât să spunem că ”dacă nu ești pe social media, nu exiști”, însă pentru un business este esențial să fie acolo. 

Mai mult decât în orice alt mediu, organizarea de campanii de comunicare presupune, înainte de toate – cunoașterea publicului țintă. Deși poate părea ușor să creezi mesajul unei campanii de promovare și să interacționezi cu membrii comunității din jurul unui brand, nu este deloc așa.

Promovare Social Media

Fie că deții un website de prezentare sau vrei mai multe comenzi pentru magazinul online, noi te ajutăm să crești numărul de cereri de ofertă.

Cu ajutorul anunțurilor promovate în Facebook vei putea targeta direct persoane reale, interesate de serviciile sau produsele tale, segmentându-i după: sex, vârstă, locație, hobby-uri sau interese.

Promovează-ți videoclipurile și canalul la radio, la televizor, pe site-uri, pe forumuri, în pe alte platforme de rețele sociale. Scoatem în evidență conținutulvizând utilizatorii interesați de conținutul tău.

La fel ca pe orice al canal de marketing, vanzarea este rareori o actiune care se intampla din prima. Cu strategia corecta, oamenii pe care i-ai atras cu o simpla reclama, se vor transforma in clienti platitori.

Cu ce ma ajuta Social Media ?

Vom analiza împreună profilul afacerii tale și tipologia clienților pe care dorești să îi atragi și îți vom propune cea mai bună strategie pentru promovare.
Prin  Promovarea în Social Media vei avea permanent garanția unei prezențe active în rețelele sociale, care va atrage din ce în ce mai mulți oameni interesați de inițiativa ta.
creare website

Promovare Social Media - Postară zilnice

Fie că deții un website de prezentare sau vrei mai multe comenzi pentru magazinul online, noi te ajutăm să crești numărul de cereri de ofertă.

Bronze

Alege Oferta
RON 300
 • Creare Business Manager
 • Plan personalizat de promovare lunar
 • 1 campanii publicitare în baza strategiilor stabilite
 • Monitorizarea și optimizarea continuă a campaniilor

Silver

Alege Oferta
RON 600
 • Creare Business Manager
 • Plan personalizat de promovare lunar
 • 2 campanii publicitare în baza strategiilor stabilite
 • Monitorizarea și optimizarea continuă a campaniilor
Popular

Gold

Alege Oferta
RON 900
 • Creare Business Manager
 • Plan personalizat de promovare lunar
 • 3 campanii publicitare în baza strategiilor stabilite
 • Monitorizarea și optimizarea continuă a campaniilor

Promovare Social Media - Postară online

Fie că deții un website de prezentare sau vrei mai multe comenzi pentru magazinul online, noi te ajutăm să crești numărul de cereri de ofertă.

Bronze

Alege Oferta
RON 499
 • 6 Postari Facebook & Instagram
 • Copywriting
 • 6 Poze Stock Incluse
 • Editare Grafica pentru postari
 • Optimizare profile

Silver

Alege Oferta
RON 999
 • 12 Postari Facebook & Instagram
 • Copywriting
 • 12 Poze Stock Incluse
 • Editare Grafica pentru postari
 • Optimizare profile
Popular

Gold

Alege Oferta
RON 1499
 • 24 Postari Facebook & Instagram
 • Copywriting
 • 24 Poze Stock Incluse
 • Editare Grafica pentru postari
 • Optimizare profile

Promovăm afacerea ta online!

Implementarea corectă a strategiei de comunicare a brand-ului, măsurarea gradului de interacțiune cu brand-ul, definirea principalelor axe de efort și articularea și corența tipului de comunicare pot fi întreprinse corect de specialiști în comunicare, cu experiență în social media.

Daca vrei sa ai un site mai vizibil si un profit mai mare, specialiștii nostrii se ocupam de campaniile tale online. In timp ce iti administrezi afacerea, noi iti aducem vanzari cu cele mai eficiente metode de promovare. 

Vei beneficia de un specialist in social media dedicat, al carui scop este sa dezvolte identitatea ta digitala, prin cercetare de piata, prin continut atractiv si util, folosindu-se de unelte inovative bazate pe interactivitate.

Desigur! Pe toata perioada colaborarii noastre, esti liber sa postezi pe conturile tale.

Pe baza informatiilor primite de la tine, vom cerceta riguros industria si audienta ta. In plus, vom tine legatura si ne poti trimite orice materiale promotionale, imagini cu echipa ta etc.

Vom distribui continut variat, ales special pentru a solutiona nevoile business-ului tau. Vom folosi orice format disponibil: imagini, gifuri, video, articole, concursuri, teste, sondaje etc.

E de ajuns sa ne trimiti un ticket/e-mail cu toate detaliile iar noi vom ajusta continutul. In plus, te putem ajuta sa iti atingi telurile si prin serviciile noastre de design si strategie digitala.

Da, dupa ce alegi pachetul potrivit pentru afacerea ta, (Simplu/ Avansat/ Profesional), noi iti vom trimite contractul spre semnare, pentru ca totul sa fie super transparent.

În România, există peste 10 milioane de utilizatori de internet și mai mult de 6,5 milioane dintre aceștia sunt online în fiecare zi. Oamenii petrec din ce în ce mai mult timp online. Astfel că oamenii cumpără văd marketingul online este mai eficient fată de anii treuți.

Marketingul a fost întotdeauna despre conectarea cu publicul în locul potrivit și la momentul potrivit. Astăzi, acest lucru înseamnă că trebuie să ne conectăm cu  publicul țintă exact acolo unde își petrece timpul, și anume în mediul online, pe internet.

Faceți cunoștință cu digital marketing sau în alte cuvinte, orice formă de promovare care există în mediul online.

În cazul în care compania dumneavoastră nu are o strategie de marketing digital, nu aveți o direcție clară. Acest lucru poate înseamna că nu știți cota dumneavoastră de piață online,că ați putea subestima cererea dumneavoatră de clienți, fapt în urma căruia concurența poate profita. Cum puteți veni astfel cu o propunere puternică online, care poate încuraja clienții să aleagă produsul sau serviciile dumneavoastră, în comparație cu altele?

În afară de analiza cantitativă, este nevoie de viziune, experiență și practică pentru a construi o strategie de marketing digital, care va asigura o creștere a vânzărilor, loializarea clienților existenți și atragerea unor noi clienți potențiali.

Dacă acțiunile dumneavoastra online și offline nu sunt integrate într-un plan comun, rezultatele pot veni dezintegrat, fapt ce vă poate costa timp și bani, deoarece eficiența eforturilor dumneavoastră de marketing va fi estompată.

Procesul de optimizare este foarte important: odată ce o strategie vă permite să obțineți o creștere de bază, atunci se poate progresa spre o îmbunătățire continuă a aspectelor importante, cum ar fi căutarea după cuvintele cheie, experiența navigării pe site sau promovarea pe rețelele de social media.

Cele mai importante aspecte atunci se construiește o strategie eficientă de marketing digital sunt: site-ul dumneavoastră, conținutul acestuia, indiferent dacă vorbim despre postări pe blog sau articole, cărți electronice (ebooks), ghiduri, infografice, instrumente interactive, canale de social media, cât și acoperire online câștigată (PR, social media și review-uri), broșuri online, lookbooks sau elemente de active branding (logo-uri, fonturi, etc).

Tacticile includ optimizarea pentru motoarele de căutare(SEO), marketing de conținut (content marketing), inbound marketing, social media marketing, publicitate nativă, e-mail marketing si PR online.

× Contactează-ne pe WhatsApp !