Performanta & Stabilitate

Contacteaza-ne!

Mun, Constanta, Romania

+40733593486

[email protected]

Contul Meu

Gazduire CSGO

Soluţia de gazduire - hosting CSGO rapidă şi sigură, gazduire cu uptime 99.99% garantat pentru host.

Găzduire CSGO de la €2.99 pe lună.

Gazduire CSGO - Servicii

Gazduire CSGO – Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) este un shooter multiplayer first-person din 2012 dezvoltat de Valve și Hidden Path Entertainment. Este al patrulea joc din seria Counter-Strike, gazduire CSGO. Dezvoltat pentru doi ani, Global Offensive a fost lansat pentru Windows, macOS, Xbox 360 și PlayStation 3 în august 2012 și pentru Linux în 2014. Prin gazduire CSGO, Valve încă actualizează în mod regulat jocul, atât cu patch-uri de echilibrare mai mici, cât și adăugări de conținut mai mari.
Gazduire CSGO – Jocul pune două echipe, teroriști și antiteroriști, una împotriva celeilalte în diferite moduri de joc bazate pe obiective. Cele mai obișnuite moduri de joc implică teroriștii care plasează o bombă în timp ce contrateroriștii încearcă să-i oprească sau contrateroriștii care încearcă să salveze ostaticii pe care teroriștii i-au capturat.

Gazduire CSGO | Hosting CSGO

Oferim pachete PREMIUM pentru gazduire CSGO și hosting CSGO cu protecție Anti DDoS, FLOOD și viteză tip SSD permanent pentru host!

STARTER

Alege Oferta
2
99
 • 2 RAM
 • 25GB NVME
 • Protectie Anti DDoS
 • Sloturi nelimitate
 • Port: 27015
 • Acces FTP

BRONZE

Alege Oferta
5
99
 • 3 RAM
 • 25GB NVME
 • Protectie Anti DDoS
 • Sloturi nelimitate
 • Port: 27015
 • Acces FTP

SILVER

Alege Oferta
8
99
 • 4 RAM
 • 25GB NVME
 • Protectie Anti DDoS
 • Sloturi nelimitate
 • Port: 27015
 • Acces FTP

GOLD

Alege Oferta
11
99
 • 5 RAM
 • 25GB NVME
 • Protectie Anti DDoS
 • Sloturi nelimitate
 • Port: 27015
 • Acces FTP
counter strike 2
Protectie DDoS pentru Gazduire CSGO

Gazduire CSGO cu Anti-DDoS este o soluție de protecție rapidă și completă. Monitorizarea este permanentă, iar măsurile de răspuns la atacurile care apar sunt luate în mai puțin de 15 minute pentru gazduire CSGO.

Beneficiezi host CSGO cu mecanisme de detecție pentru identificare rapidă și clasificare, de sisteme de filtrare eficientă și nivele de securitate multiple. De proceduri de răspuns adecvate și moderne pentru gazduire CSGO.

Gazduire CSGO

Magic Host FiveM te ajută cu intretinerea, administrarea si configurarea serverelor de CSGO.

Serverele de host CSGO ruleaza non stop, 24/7, asigurand performante excelente pentru hosting.

Acces FTP

Accesați toate fișierele dvs. cu clientul dvs. FTP pentru a facilita gestionarea pluginurilor și a fișierelor serverului de host CSGO.

Protecție DDoS

Te poți juca în liniște alături de prietenii tăi, întrucât fiecare serviciu dispune de protecție pe fiecare port. Protecția DDoS asigură o protecție de până la 1Tbps+ pentru host CSGO.

Procesor AMD Ryzen™ 5

Serverele noastre sunt alimentate de cele mai recente procesoare AMD de ultimă generație pentru host CSGO.

Instant Setup

Toate comenzile pentru servicii noi sunt furnizate automat de sistemul nostru la primirea plății pentru hosting CSGO. Vei avea serviciul dvs. de host CSGO online în cel mai scurt timp.

99,9% Uptime

Menținem și susținem disponibilitatea ridicată a rețelei de host CSGO, adăpostind infrastructura noastră în cele mai bune centre de date din industrie, cu cele mai fiabile legături ascendente.

Support 24/7

Vi se pare inacceptabil să așteptați ore, eventual zile pentru un răspuns la solicitările de asistență tehnică? Avem un timp mediu de răspuns de 10 minute pentru hosting CSGO.

Gazduire Servere CSGO

Mentine-ti serverul privat de Hosting CSGO in constanta functionare fara sa-ti mai faci griji. Suntem increzatori in calitatea infrastructurii noastre iar din acest motiv garantam un uptime de 99.9%. pentru gazduire CSGO

Poți să administrezi propriul tău server de Hosting CSGO fără prea multe cunoștințe. Îți oferim o gamă variată de facilități, printre care instalarea gratuită a diverse addon-uri pentru host CSGO.

Gazduire CSGO

Iti oferim sansa de a detine propriul tau server gazduire de CSGO. Te poti juca cu prietenii pe hosting CSGO si poate fi si un business de succes pentru tine. Beneficiezi de instalare gratuita a serverului de hosting CSGO. Fiecare server de gazduire CSGO are protectie ANTIFLOOD & DDOS. Servere cu performanță & securitate maximă, cu uptime garantat.

Protecție Anti DDoS

Produsele de hosting CSGO beneficiază de acest sistem. Deoarece timpul de joc este sacru, inginerii au dezvoltat această soluție special pentru a vă menține serverul de hosting CSGO online. indiferent dacă atacul este slab sau puternic. Anti-DDoS oferă atenuare bidirecțională (trafic de intrare și ieșire); jucătorii nu vor simți nicio diferență dacă sunt atacați.

 Analiza traficului si detectarea atacului

 Absorbtia atacului

 Mitigarea atacului si filtrarea traficului

gazduire cs2

Gazduire CSGO

Global Offensive a primit recenzii pozitive de la critici la lansare, care au lăudat jocul pentru modul de joc și fidelitatea față de seria Counter-Strike. Deși CSGO a fost criticat pentru unele caracteristici timpurii și diferențele dintre versiunile pentru consolă și PC. De la lansare, Gazduire CSGO a atras aproximativ 24 milioane de jucători pe lună și rămâne unul dintre cele mai jucate jocuri de pe platforma Steam a Valve. În decembrie 2018, Host CSGO si Valve a făcut tranziția jocului la un model free-to-play, concentrându-se pe veniturile din articole cosmetice.

Hosting CSGO

Clienti Activi
0
Servere Gazduite
1
Clienti multumiti
0
Ani Experienta
1

Întrebări și răspunsuri

Obtine raspuns la intrebarile tale intr-un timp mai eficient pentru gazduire CSGO.

Serverul tău de host CS:GO este găzduit/hostat pe echipamentele noastre special configurate pentru ca acesta să fie online 24/24, fără ca el să se oprească chiar dacă tu îți oprești calculatorul personal.
Desigur! Nu există restricții pentru hosting CSGO, poți să cumperi și să renunți la server oricând dorești. Depinde doar de tine.
Serverul de gazduire CSGO poate să ruleze orice addons care este compatibil cu ultima versiune de la Valve pentru serverele de CS:GO varianta Linux. Dacă ai un addons pentru Windows atunci îți recomandăm pachetele noastre VPS cu Windows pentru hosting CSGO.
Nu, acesta îl încarci tu prin conexiune sFTP.
Răspunsul este nu. Noi ne ocupăm doar de găzduire host pentru serverului tău; personalizarea o faci tu după bunul plac.
Toate serverele de host CSGO dispun de activare instantă după confirmarea plății, pentru ca tu să te bucuri imediat de pachetul ales și pentru ca totul să fie mai simplu și mai rapid.
Da, oricând se poate solicita un upgrade de resurse sau trecerea la un pachet cu resurse mai mari, fără downtime sau alte modificări.
Indiferent de serviciul ales, noi suntem alături de tine la fiecare pas pentru hosting CSGO. Pentru migrarea serviciului de host CSGO în deplină siguranță este necesar doar să ne trimiți datele de autentificare de la fostul tău furnizor.
× Contactează-ne pe WhatsApp !